HR Services

Naast onze beschikbare kandidaten bieden we ook HR services aan. Een persoonlijke HR dienstverlening met als doel: het vinden, verbinden en desgewenst verbeteren van de juiste kandidaten!

  • Werving & Selectie: mocht er geen passende Benchstar beschikbaar zijn, dan gaan we graag met uw zoekopdracht aan de slag! Wij ontzorgen u in het gehele voortraject (vacature, preselectie, eerste gesprekken enz.). Dit kan op basis van recruitmenturen of een afgestemde fee.
  • HR Flex Care: bent u ondernemer en zijn uw HR werkzaamheden verdeeld over uw secretaresse of accountant? Er is niet voldoende werk om iemand specifiek aan te nemen voor HR? Dan biedt onze HR Flex Care de uitkomst! Met onze strippenkaart kunt u ons inschakelen naar behoefte op diverse HR vraagstukken (o.a. werving en selectie, functioneringsgesprekken, beloningsstructuur of ontwikkeltrajecten).  Persoonlijke HR dienstverlening passend bij uw organisatie!
  • Assessments: wij testen graag of een kandidaat werkelijk voldoet aan de functie-eisen en of het de geschikte persoon is die uw gestelde doel gaat realiseren? Hiervoor hanteren we diverse testen en combineren dit altijd met een persoonlijk interview. Uiteindelijk ontvangt u een rapportage met daarbij onze persoonlijke objectieve indruk. Hierna weet u of de kandidaat geschikt is, en heeft u meteen een nulmeting van zijn of haar huidige kwaliteiten.
  • Employer Branding: wanneer u als werkgever uitstraalt wat uw identiteit is en laat zien wat uw activiteiten zijn, zal dit als een magneet kunnen werken voor het aantrekken van passend personeel. Hoe? Wij helpen u hier graag bij! Wij weten welke (online) kanalen we kunnen inzetten om het juiste bereik te hebben, en helpen u daarmee aan een proactief wervingsbeleid te creëren i.p.v. continu achter capabele kandidaten aan te rennen wanneer er sprake is van een vacature .
| Laat medewerkers niet zitten - Benchstars