Waar ben je naar op zoek?

Wie is Benchstars?

Over de organisatie

Benchstars is in 2017 opgericht door Monique van de Ven. Gedurende haar jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling, heeft ze regelmatig gezien dat er medewerkers door diverse factoren op de bank kwamen te zitten. Of dat werkzoekenden door gebrek aan het juiste netwerk niet snel een passende functie vonden. Eeuwige zonde, want we hebben immers alle arbeidskrachten hard nodig! Dat heeft haar doen besluiten om het traditionele bemiddelingsmodel om te draaien! 

Een klein half jaar na oprichting voegde Noortje van den Heuvel-Relou zich al toe aan deze groeiende start-up. Met Noortje en Monique aan het roer is er een mooie, professionele organisatie neergezet waar nu inmiddels 6 medewerkers werkzaam zijn als personal recruiter. Een prestatie waar het hele team trots op is! 

Benchstars werkt als professionele en persoonlijke ambassadeur voor zowel werkzoekenden als opdrachtgevers. Er worden duurzame verbindingen gemaakt en de openstaande vacatures en passende kandidaten worden actief gedeeld. Alles met het gezamenlijke doel: het vinden van een passende nieuwe uitdaging of een nieuwe collega!

Het team van Benchstars

Noortje van den Heuvel - Relou

noortje@benchstars.nl
0643068966


Lieke van de Kerkhof

lieke@benchstars.nl
0618613183


Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en ontvang de nieuwste vacatures in je inbox.

JobAlert aanmaken